Nedělní siesta u moře

14. 10. 2010 12:55
Rubrika: Nezařazené

V něděli jsem jela s děckama k moři, jako muj napad to nebyl (kdyby si nahodou Dajulina myslela že zvládám nejak organizovat výlety jak ona sama umí).

Jeli jsme vlakem do Knokke. Vlak jel klidně a navíc cestou žádná kontrola. Jeli jsme přes Bruggy no tak jsem viděla jen taku věžičku v dáli. Na konečné jsme vystoupili a pak jeli šalinou podél celýho mořa. Lístek sice koštoval hodně ale zase výlet je výlet a moře je moře. Celá trat má asik 60km a jede se zkrz vetšinou města... přišlo mi to že to slouží aj jako hromadná doprava. Rano to bylo v poho moc lidi nejelo ale odpoledne v jednu chvili nebylo kam si sednout tak jsme vystoupili a sedli na další. Takže vystupovali jsem jak jsme chtěli a kdy jsme chtěli a každých 15 minut přijela na tu zastavku další tramvaj.

Konečná byla v Panne a pak jsme jeli zpět do Gentu. Jo a v jendom městě u moře maj uplně nejlepší čokoládovou zmrzlinu. Nebudu říkat kde, neb si to za a nepamatuju a za b by jste mi ji pak třebas vykoupili. Majte se fajnově a pak sem ještě hodim par fotek

Zobrazeno 882×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Rubriky

Nejnovější

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková