2011

12. 1. 2011 21:27
Rubrika: Nezařazené

Nastal nový rok a s tím i nová zkušenost s navštevou nemocnice. Na vanoce jsem jela do čr,

cesta probehla naprosto v pohode, celkem jsem mela aj štestí neb o den pozdeji už rušili spoustu letu. Každopadne jsem si dovezla z domu zanet v uchu, takže co ted....když človek neslyší....

Nezbylo mi nic jineho než navštívit místní nemocnici. A teda musím říct, že uroveň se zachazením s pacienty je nekde jinde než v čr. Takže prvne si musíte u recepce vystat takovou menší frontičku, aby si vytiskli vaši identifikaci, pak s tím papírkem jdete na oddelení kam musíte jít, v mem připade na ušní. tam je sestřička, která se vás zeptá jestli mate objednanou schuzku nebo jak jste na tom. Pak teda se čeká, a celkem dlouho byli předemnou tak tři lidi a čekala jsem aspon hodinu než me vzala.

Co se mi teda ještě nikde v čr nestalo, tak že hnedle vám podá ruku jako na uvítanou a to pokažde co jsem tam byla( sice jen dvakrát, ale myslím že to bude asi pravidlem) a pak vás vyšetří a nakonec napíše listek s tím co mate platit, takže rozhodne lepší, jak když jdete prvne chcou po vás vubec tech 30 kč aby vás ošetřili..... sice se mi to ještě nikdy nestalo, že bych platila předem, ale slyšela jsem že spousta lidi platí dřív než vas vubec doktor vyšetří.

takže pokud mel nekdo nekdy obavu z navštevy nemocnice v cizine, tak mohu doporučit, že se k vám chovají opravdu dobře, nebo aspon tady. jako sice pak vysolíte celkem hodne... teda ne až tak hodne ale musíte si připravit peneženku a hlavne se pojistit v čr aspon, aby vám to pak proplatili.

Takže to by tak bylo vše nového, jinak odevzdanej projekt, takže paráda. tedka už jen tři předmety a bude klid apson na dalšího pul roku :)

Jinak zdravím všechny do Brna a všechny co budou mít tedkom statnice a držím palce :)

Zobrazeno 837×

Komentáře

Filip Landa

takze to tak jako takze tekato teda jako ze teda takze jooo hanka leads.

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Rubriky

Nejnovější

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková